کلیدواژه‌ها = آنتوسیانین
تعداد مقالات: 4
2. تأثیر سالیسیلیک اسید بر میزان فلاونوئیدها،آپی‌ژنین،آنتوسیانین و قندها در بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 5، شماره 17، زمستان 1392، صفحه 67-74

فاطمه زرین کمر؛ اعظم عبداله‌زاده زاویه جک؛ مظفر شریفی؛ مهرداد بهمنش


3. بررسی کمّی و کیفی ترکیبات فنلی در پوست سیب، رقم گالا

دوره 2، شماره 5، پاییز 1389، صفحه 75-88

لمیا وجودی مهربانی؛ محمدرضا دادپور؛ عباس دل آذر؛ علی موافقی؛ جعفر حاجی لو


4. اثر منگنز بر رشد و برخی از شاخص‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در شاهی (Lepidium sativum L.)

دوره 2، شماره 5، پاییز 1389، صفحه 1-12

شهلا هاشمی؛ زهرا اسرار؛ شهرام پورسیدی