کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 10
4. اثر همزیستی قارچ Piriformospora indica بر کمیت اسانس و برخی صفات فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی در تنش شوری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 1-20

10.22108/ijpb.2017.94775

معصومه خالوندی؛ محمدرضا عامریان؛ همت اله پیردشتی؛ مهدیl برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی


5. تأثیر بعضی عوامل محیطی بر ویژگی‌های رویشی، جوانه‏زنی بذر و مواد مؤثّر کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides)

دوره 8، شماره 29، پاییز 1395، صفحه 91-106

10.22108/ijpb.2016.21038

یونس عصری؛ مریم فیروزی اردستانی؛ مینا ربیعی؛ غلامرضا بخشی خانیکی


7. بررسی تغییرات عملکرد و ترکیبات اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis) در واکنش به تیمارهای مختلف مس و روی

دوره 7، شماره 24، تابستان 1394، صفحه 53-66

جواد هادیان؛ حمایت عسگری لجایر؛ بابک متشرع‌زاده؛ منصور قربانپور


8. اثر تنش کمبود آب بر شاخص‌های مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه زنیان (Carum copticum)

دوره 6، شماره 22، زمستان 1393، صفحه 25-38

رؤیا رضوی‌زاده؛ مهدیه شفقت؛ شهلا نجفی


9. سنجش میزان ترکیبات فنولیک و اسانس در ژنوتیپ‌های میکوریزی نعنا

دوره 5، شماره 18، زمستان 1392، صفحه 81-94

معصومه احمدی خویی؛ لیلا شبانی؛ سمانه باقری