دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
کلیدواژهها = چای
تعداد مقالات: 2
1. بررسی تغییرات فصلی برخی از ترکیبات فنلی در دو کلون چای (Camellia sinensis (L.) O Kuntze).
دوره 6، شماره 20 ، بهار 1393، ، صفحه 17-28
چکیده
گیاه چای (Camellia sinensise L.) یکی از مهمترین منابع برای مطالعه ترکیبات فعال زیستی است. عواملی نظیر: نوع کلونها، فصل برداشت، شرایط کشت و سن برگهای چای، به عنوان عوامل تأثیرگذار در کیفیت چای شناخته میشوند. ... بیشتر2. بررسی مقاومت به خشکی در کلونهای انتخابی چای (Camellia sinensis L.)
دوره 6، شماره 20 ، بهار 1393، ، صفحه 155-170