اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت
1. اثر پرتو فرابنفش B بر میزان برخی ترکیب‌های آنتی‌اکسیدان، فعالیت آنزیم فنیل‌‌آلانین آمونیالیاز و پروتئین کل در میوه رسیده گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.) پس از برداشت

آزاده بی‌جامی؛ فرخنده رضانژاد؛ حسین‌علی ساسان

دوره 2، شماره 6 ، زمستان 1389، ، صفحه 29-38

چکیده
  پرتو UV-B پر انرژی‌ترین جزء نور خورشید است که به سطح زمین می‌رسد. گیاهان که قابلیت حرکت ندارند، بیش از سایر موجودات در معرض این پرتو قرار دارند. در این مطالعه اثر دوزهای متفاوت (320-280) UV-B با استفاده از زمان‌های ...  بیشتر